Raczej Fabia z bagażnikiem... Jest od zwykłej Fabii kombi kilka centymetrów szersza i delikatnie dłuższa, ale od Octavi wyrażnie krótsza i węższa.
W każdym razie ten nowy wóz to gabarytowo raczej rozwinięcie Fabii, niż następca Toura2...
Raczej Fabia z bagażnikiem... Jest od zwykłej Fabii kombi kilka centymetrów szersza i delikatnie dłuższa, ale od Octavi wyrażnie krótsza i węższa.
W każdym razie ten nowy wóz to gabarytowo raczej rozwinięcie Fabii, niż następca Toura2...
na zdjęciu tego nie widać...
czyli co będą jeździć małe i duże octavie :szeroki_usmiech
Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Mi sie to to niezbyt podoba. Taki zlepek, Fabii, Octavii i Polo. Moze "na żywo" będzie prezentował się lepiej, bo na zdjeciach robi wrażenie takiego zlepka ze sztucznie doczepionym tyłem.
Wygląd tej Skody nie powala... Mogliby jeszcze pokazać wnętrze. Chociaż - jak jest napisane w artykule - Rapid na europejski rynek ma być zupełnie innym autem. Więc może tylko hindusom trafi się tak wyglądający Rapid...
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
Ale jeśli faktycznie dla Hindusów zrobili lifta fabi, to co Nam zaserwują? Przód z fabi, środek z roomstera, a tył z octavii? Tak dla zmyły, że to niby całkiem nowe auto będzie?
Spoty w Rzeszowie i Tarnowie - info w poszczególnych wątkach. Zapraszamy!
----
Jeśli nie używam polskich liter, to znaczy, że piszę na komórce
To auto jest strasznie brzydkie - szczególnie przód i nie wiem doprawdy co ma wspólnego z Mission L ? Wg Skody pokazany we Frankfurcie concept miał byc w 99 % zblizony do wyglądu wersji produkcyjnej. Z tego co pisali mialy byc jedynie nieco przeprojektowane lampy tylne. A tutaj jedynym podobienstwem jakie widze sa lampy tylne w ksztalcie C a reszta jest w kompletnie inny stylu niz Mission L ...
Jezeli to jest wersja tylko na Indie to nie rozumiem Skody po co tyakiego paszteta wypuscili ?
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
ja juz tez nic z tej polityki nie rozumiem...
ale sadze ze jesli nie daj boze, rapid ma wygladac w Europie tak jak w Indiach to zadnym przebojem nie bedzie... w sumie to na tych zdjeciach niewiele widac... ale niepokojaco mi toto przypomina dacie logan w polaczeniu z fiatem albea.... :shock:
Nic, bo Mission L to ... Octavia III, a nie Rapid. Juz od dawna mówiło sie ze nowy model Skody plasujący sie pomiędzy Fabią a Octavią ma wejśc do produkcji na przełomie 2011/12 r. a Mission L to jak zauwazyłeś jeszcze prototyp - bliski wersji produkcyjnej, ale prototyp, więc logicznym było, że Mission L jest wizją O III, a nie Rapida.
Komentarz